Fenomensen, Tam 1 Yaşında!

Fenomensen, Tam 1 Yaşında!

1. yılımıza özel birçok serviste %50'ye varan indirimler yapıyor, Davet Et Kazan kampanyası ile de getireceğiniz her kişi için size +10 TL bakiye tanımlıyoruz!
Bunun için hemen buradan size özel bağlantınızı kopyalayabilir ve paylaşmaya başlayabilirsiniz. Kampanyamızla ilgili bazı kurallarımız mevcut, bunlara aşağıdan ulaşabilirsiniz.


Kurallar;
● Yapmanız gereken Davet Bağlantınız üzerinden fenomensen.com'a üye kazandırmanız. Unutmayın, sadece hesabınıza tanımlanan bağlantı üzerinden kayıt açan üyeliklerden +10 TL bakiye kazanabileceksiniz, üstelik davet sınırı da yok!
● Sadece yeni kazandırdığınız kullanıcılar için ödeme yapılır, kendi kendine referans olanlar için ödeme yapılmaz ve fark edildiğinde site üzerindeki hesapları dahi kapatılabilir.
● Referans getirdiğiniz kişinin telefon numarası veya mail adresi geçersiz olması durumunda hesabı askıya alınacak ve o kişi geçersiz sayılacaktır. Bunun için tarafınıza ödeme dahi yapılmaz.
● Referans ödemeleri, kampanya bitiş tarihi olan 04.11.2023 - 23:59 tarihinden sonra kontrol edilecek ve hesabınıza tanımlanacaktır.


📌 Davet Bağlantınıza buradan ulaşabilirsiniz.


Fenomensen, gerektiğinde katılım şartlarını, bitiş tarihini ve promosyonu değiştirme hakkını saklı tutar.